m-tech AHG-96 lapsúlyos erőfejlesztő gép

Csúcskategóriás, fél-professzionális, alaposan átgondolt koncepciójú otthoni lapsúlyos fitneszgép pragmatikus sportolóknak, akik gyorsan, a legkevesebb időveszteséggel, a legcélravezetőbben szeretnének edzeni.

Az m-tech AHG-96 nagyon könnyen beállítható, nem kell tárcsasúlyok felhelyezésével, levételével bajlódni, nem kell fekpadot állítgatni, így az egyes gyakorlatok között minimálisra csökkenthető a holtidő. Ugyanazon a gépen gyakorlatilag a teljes testünket alaposan át tudjuk mozgatni, minden izomcsoportunkat tudjuk fejleszteni, különösen, ha az opcionálisan csatlakoztatható lábtoló gépet is megvásároljuk (AHGLP-9, opcionális).

m-tech AHG-96 lapsúlyos erőfejlesztő gép 01Tartós, robusztus, masszív, precízen kivitelezett erőfejlesztő gép öntöttvas lapsúlyokkal, amely alkalmas magas szintű fitneszcélok megvalósítására is. Az m-tech AHG-96 fő “attrakciója” a két pozicionálható oldalsó húzókar, amelyek szimmetrikusan és aszimmetrikusan is számos különböző helyzetbe állíthatók. Segítségükkel a lapsúlyos gépeknél szokásos gyakorlatszámot jelentősen megnövelhetjük, nemcsak tárogatásos gyakorlatokat végezhetünk vele, hanem a kábelhúzásos gyakorlatok számos egyéb verzióját, így a funkcionális tréner gépek bizonyos gyakorlatait is végezhetjük, ami jelentősen növeli a gép hatékonyságát, és ezen keresztül ár-érték arányát is. A géphez tartozó gyakorlatsor nagy segítséget jelent kezdetben, hiszen ilyen újszerű koncepcióval ritkán lehet találkozni közösségi konditermekben. m-tech AHG-96 lapsúlyos erőfejlesztő gép 02A mellizom mellett a váll és a hát izmainak megdolgozására is változatos gyakorlatok lehetőségét kínálja az m-tech AHG-96:
A melltoló mellett a felső csigához csatlakoztatható különféle lehúzórudak segítségével sokféle széles és szúk lehúzást végezhetünk nyakhoz, állhoz, mellkashoz, csípőhöz.

További lehetőségeket kínál az alsó csiga, amelynek segítségével bicepsz- és evező gyakorlatokat is tudunk végezni. Az ülőpadhoz csatlakozó lábgép a combfeszítő izmok fejlesztését, erősítését teszi lehetővé. Az ilyen típusú lábedzés különösen a gyengébb térdízülettel rendelkezőknek jelenthet segítséget, mivel a comb megtámasztása, a lábfejek rögzítése révén elkerülhetők az esetleg szabálytalanul, bizonytalanul végzett guggolások, kitörések miatt a térdízületre ható nyíró, csavaró, feszítő erők, amelyek húzódáshoz, becsípődéshez, de szerencsétlen esetben porc- és ínsérülésekhez is vezethetnek!

m-tech AHG-96 lapsúlyos erőfejlesztő gép 03Az m-tech AHG-96 lapsúlyos erőfejlesztő gép különleges kábeles-csigás funkcionális elemeinek és praktikus felépítésének köszönhetően kiváló választás minden célratörő amatőr és akár profi sportoló számára is, aki egy kiváló, komplex géppel egyszerűen, hatékonyan szeretne edzeni otthon. Az m-tech AHG-96 egy 4m x 4m –es, normál belmagasságú szobában probléma nélkül felállítható és kényelmesen használható.

Praktikus választás gyakorlatias embereknek!

Terméket megvásorhatja: megafit.hu

Hozzászólások lezárva.